AA tennis ball racquetU Kraljevu održana redovna Skupština TSS, Vučković iz Spartaka novi potpredsednik

Grad Kraljevo je u subotu posle podne bio domaćin delegatima Skupštine Teniskog saveza Srbije, koja je održana u svečanoj sali zgrade Gradonačelnika, koji je svojim gostoprimstvom
hteo izmedju ostalog da najavi i budući veliki dogadjaj za ovu regiju, meč Srbija – Hrvatska u Dejvis kupu.
Preko 75% klubova iz cele Srbije poslalo je svoje delegate koji su za nepuna dva sata sve tačke dnevnog reda usvojili jednoglasno, od usvajanja budžeta i završnog računa, do usvajanja svih godišnjih izveštaja stručne, takmičarske, sudijske i trenerske organizacije, kao I nadzornog odbora.
Skupštinom je predsedavao Vuk Jeremić, a na kraju je na predlog predsednika U.O. TSS Toplice Spasojevića rekonstruisan i dopunjen Upravni odbor, baš kao što je i popunjeno upražnjeno mesto potpredsednika TSS, gde je jednoglasno izabran Milan Vučković iz Subotice, predsednik TK Spartak i poznati privrednik i sportski radnik.
U Upravni odbor su kooptirani novi članovi:
1. Milan Slavković, predsednik TS Beograda
2. Milan Jerinkić, predsednik TS Vojvodine
3. Nikola Živković, predsednik TS Istočne Srbije
4. Predrag Petronijević, predsednik TS Zapadne Srbije
5 Miloš Jakovljević, generalni sekretar veteranske organizacije Srbije
6. Miloš Relić, biznismen iz Moskve

Povezana vest:  Jovanovski izgubila u finalu

Uoči Skupštine održana je konferencija za štampu na kojoj su selector Dejvis kup ekipe Srbije Bogdan Obradović, gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić i načelnik Okruga Nebojša Simović govorili o početku organizacije predstojećeg dogadjaja, za koji u ovom delu Srbije, vlada nezapamćeno interesovanje. Novinare je najviše interesovalo da li je konačno odredjeno da je grad Kraljevo domaćin, i kada je dobijen potvrdan odgovor da su igrači složni da se igra u ovom gradu, kao i da će sve dosadašnje napore domaćina to bez sumnje potvrditi bord Dejvis kup komiteta na svom sastanku šestog januara 2015, usledio je veliki spontani aplauz prisutnih.

Povezana vest:  ATP MONTE KARLO, Đoković lako pobedio Fonjinija