mihail_juzni_rimATP ROLAN GAROS

 

Beneto, Južni, Montanjes i Fonjini u drugom kolu

 

Francuski teniser Žilijen Beneto plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvesntva Francuske pošto mu je danas Letonac Ernest Gulbis predao meč.

Gulbis, koji je postavljen za 23. nosioca, predao je meč pri vođstvu domaćeg tenisera od 4:6, 2:6, 0:1. Beneto će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela argentinskog tenisera Leonarda Majera i Ukrajinaca Sergija Stakhovskog.

Povezana vest:  WTA LISTA: Jankovićeva na 37. mestu WTA liste, pad Ivanovićeve

Ruski teniser Mihail Južni je plasman u drugo kolo obezbedio pobedom protiv Poljaka Mihala Prišežnog od 6:1, 6:0. 6:4. On će igrati protiv pobednika meča Amerikanca Majkla Janija i Slovaka Lukaša Lacka.

Španac Albert Montanjes se takođe plasirao u drugo kolo pobedom nad Stefanom Galvanijem iz Italije od 6:3, 6:3, 6:3. Montanjes, koji je 29. nosilac, će se za plasman u treće kolo boriti sa pobednikom meča domaćeg igrača Stefan Robera i nemačkog tenisera Tobijasa Kamkea.

Povezana vest:  WTA BAKU, Bojana Jovanovski u finalu

Italijanski teniser Fabio Fonjini pobedio je Čileanca Nikolasa Masua sa 6:1, 3:6, 2:6, 6:3, 6:3. On će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča 13. nosioca Gaela Monfisa iz Francuske i Florijana Majera iz Nemačke.

I Holanđanin Timo de Baker je uspeo da se plasira se u drugo kolo.On je pobedio Olivijea Pasijensa iz Francuske sa 6:4, 5:7, 6:4, 6:3 i igraće protiv Španca Giljerma Garsije-Lopesa, koji je bio bolji od Rajnera Šitlera iz Nemačke sa 7:5, 6:4, 6:2.

Povezana vest:  Đoković: Nemam kontinuitet u igri, izvući ću pouke