novak_djokovic_rim1ATP I WTA ROLAN GAROS 2010

Danas na terenu Federer, Nadal, Đoković, Serena, Venus, Voznjacki…

 

Šestog dana takmičenja na Otvorenom Prvenstvu Francuske u Parizu na programu je „gomila“ mečeva. Naime, tokom jučerašnjeg dana zbog loših vremenskih uslova veliki broj mečeva nije odigran tako da će sve morati da se nadoknadi danas.

U četvrtak, svi mečevi počinju od 11,00 sati, kao i obično. Od 11 časova na terenu Filip Šatrijer Rafael Nadal igra protiv Horacija Zebaljosa (Argentina), sledi meč između Žestin Enan (Belgija) i Klare Zakopalove (Češka) a zatim se sastaju Dominika Cibulkova (26, Slovačka) i Venus Vilijams (2, SAD).

Povezana vest:  FED CUP 2012, FINALE, Petra Kvitova: Iznenadila sam sebe

Na Suzan Lenglen terenu prvi meč biće između Serene Vilijams (1, SAD) i Julije Goerges (Nemačka) sledi duel Marion bartoli (13, Francuska) i Olivije Sančez (Francuska) aa treći meč je između Rodžera Federera i Julijana Reistera (Nemačka). Endi Marej (4, Velika Britanija) igraće protiv Markosa Bagdatisa (25, Kipar) a na terenu Lenglen mečeve za petak zatvaraju Elena Dementijeva (5, Rusija) i Aleksandra Voznjak (Kanada).

Povezana vest:  DEJVIS KUP, Bogomolov hoće da igra za Rusiju

Na terenu broj 1 od 11 sati igra Novak Đoković protiv Keija Nišikare (Japan). Sledeći duel biće između Fernanda Verdaska i Florenta Sere, potom slede Karolina Voznjacki (3, Danska) i Aleksndra Dulkeru (31, Rumunija).

Pored velikog broja mečeva – oko pet, šest po terenu a u „igri“ je 19 terena igraju se zanimljivi mečevi tako da i za ljubitelje belog sporta sa najfinijim instinktom

Povezana vest:  Ukrajinska braća Aleksenko doživotno suspendovani iz tenisa zbog nameštanja