freywille_1Gala promocija  umetničkog nakita Frey Wille

 

Restorana Foccacio  u hotelu Hyatt Regency  bio je u sredu, 26. maja domaćin gala prezentacije umetničkog nakita čuvene juvelirske kuće iz Beča Frey Wille.

Događaj su popratile mnoge poznate ličnosti iz javnog i diplomatskog života.

Sam događaj je vodila poznato TV lice, autorka emisije “U trendu” Snežana Dakić, a promociji su prisutvovali i Mira Adanja Polak, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, Nenad Radujević I mnogi drugi..

freywille_2Osim što su brilijantne boje ovog umetničkog nakita sve ostavile bez daha, izuzetni je bitna  činjenica da je Beograd dolaskom ovog brenda  svrstan u red najviših svetskih metropola luksuznih brendova. A možda je još zanimljivije da je Beograd dobio ovakav poklon čak i pre New Yorka !

Povezana vest:  Prođoše i „devedesete"!

 

Istorijat brenda Frey Wille

 

Decenijama unazad FREY WILLE je vodeća juvelirnica koja se bavi izradom umetničkog nakita od dragocenog emajla, a za velika dostignuća u jedinstvenom konceptu dizajna zaslužan je i njen kreativni tim umetnika, zlatara, kao i eksperata za fino emajliranje.

freywilleKombinacija najfinijeg emajla sa 24-karatnom pozlatom od belog i žutog zlata i najviši umetnički kvalitet osigurali su kući Frey Wile jedinstvenu poziciju iz oblasti luksuznih proizvoda širom sveta.

Povezana vest:  MILKA AUTOBUSI ZA UDOBNIJU I LEPŠU VOŽNJU BEOGRADOM

Umetnost je suština ovog nakita. Potraga za novim motivima, neprekidna inspiracija, istraživanje istorije umetnosti, kao i bezbrojne skice i detalji, prethode stvaranju svakog komada ovog dekorativnog umetničkog nakita u koga je utkano mnogo ljubavi i emocija.

Bilo da su u pitanju slobodne kreacije ili kolekcije koje su inspirisane betoven-ovom intrigantnom “Odom Radosti” životu, klimtovom senzualnošću, hudertwasserovom lucidnošću, moneovom impresivnošću ili muhinom inovativnošću, FREY WILLE spaja sve ove emocije koje čine radost življenja a pre svega strast, ljubav, glamur, lepotu i koje tako objedinjene, zapravo, predstavljaju sam život utisnut u kolekcije nakita koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Povezana vest:  Više hiljada građana dočekalo novu godinu ispred Doma Narodne Skupštine

Svaki komad ovog nakita je umetničko delo za sebe. Svaki komad krije posebnu poruku. Poruku koju ćete pokloniti nekom Vama bliskom ili ćete nositi samo vama poznato značenje.

Nakon mnogih svetskih metropola (77 gradova)  na četiri kontinenta, najzad i Beograd se pridružio familiji Frey Wille butika i tako postavio visoke standarde modne prestonice.

Nakon skorašnjeg otvaranja na Kapriju, Frey Wille uskoro otvara i nove butike u New Yorku i Vankuveru.