Azarenka: Mesi igra kao da je u video igrici

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka ocenila je danas da je fudbaler Barselone Lionel Mesi sjajan i da igra kao da je u video igrici. Argentina je u subotu pobedila Boliviju sa 7:0, a Mesi je bio strelac dva gola.
Azarenka je rekla da su Mesijeve sposobnosti na terenu „nezamislive“ i da zbog njega u slobodno vreme gleda utakmice Barselone.
-Gledati Mesija kako igra jeste kao da gledate video igricu. To je stvarno uzbudljivo. Nisam mogla da gledam utakmicu protiv Bolivije, pošto sam pomalo zauzeta ovih dana u Njujorku, ali gledaću Mesijeve utakmice pošto je on zaista sjajan – rekla je Azarenka, preneli su američki mediji.
-Oni što Mesi radi na fudbalskom terenu prosto je nezamislivo. Imala sam zadovoljstvo da ga uživo gledam na stadionu u Barseloni, mislim da je on sjajan. Način kojim ide sa jedne strane na drugu i kada mu se ukaže prilika, on jednostavno stvara magiju. Fudbaleri igraju nogama. Ne bih rekla da sam dobra rukama koliko je Mesi dobar nogama, ali trudim se – dodala je Azarenka.
Azarenka u Njujorku učestvuje na poslednjem grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu SAD. Ona se plasirala u četvrtfinale turnira, pošto je u dva seta, 6:3, 6:4, pobedila domaću teniserku Varvaru Lepčenko.
Azarenka će u četvrtfinalu igrati protiv drugog nosioca, Rumunke Simone Halep. 

Povezana vest:  Ðoković doneo sreću Milanu