TSS i Viber4

Teniski savez pokrenuo svoj javni čet na Viberu

Teniski savez Srbije je, u okviru svog programa ciljne komunikacije sa širom i stručnom teniskom javnošću u Srbiji i van granica naše zemlje, danas pokrenuo svoj zvaničan javni (pablik) čet na jednoj od najrasprostranjenijih digitalnih platformi za komunikacije na svetu, Viber. Time je Teniski savez Srbije postao prvi sportski savez u nas koji je otvorio ovaj najsavremeniji vid opštenja sa svojim pratiocima i poklonicima „belog sporta“.
Cilj otvaranja javnog četa Teniskog saveza Srbije je još brže, detaljnije, redovnije i sadržajnije prenošenje tekstualnih i vizuelnih informacija o dinamičnom programu godišnjih aktivnosti ove sportske institucije – od organizacije škole tenisa za najmlađe, obrazovnog programa 10S Međunarodne Teniske Federacije ITF, trening-programa za omladinske i juniorske selekcije, nacionalnih šampionata, fjučers turnira – do praćenja aktivnosti Dejvis Kup, Fed Kup i Olimpijskih selekcija naše zemlje u međunarodnim takmičenjima. Izuzetne tehnološke prednosti koje nudi Viber javni čet, kao najaktuelnija forma onlajn društvene mreže na platformi čije usluge koristi preko 27 miliona korisnika u Centralnoj i Istočnoj Evropi – odnosno preko 600 miliona korisnika širom sveta – doprineće da se aktivnosti na stručnoj promociji tenisa među mladim naraštajima, kao i održavanju naših najboljih teniskih selekcija u vrhu svetskog tenisa – još više popularizuju i približe teniskoj javnosti – u zemlji i inostranstvu.
Tenis je sport koji na globalnom planu, iz godine u godinu, belezi rast i dobija sve veći broj pristalica. Taj trend prati i tenis u Srbiji. Zahvaljujući izvanrednoj generaciji u muškoj konkureciji, koju predvodi najbolji teniser sveta Novak Đoković, sa ostalim srpskim velikanima Tipsarevićem, Troickim, Zimonjićem, te mlađim, Krajinovićem i Lajovićem, kao i u ženskoj konkurenciji gde su u samom vrhu Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovska, Aleksandra Krunić – i Teniski savez Srbije ne zaostaje za trendovima.
Pokretanje javnog četa Teniskog saveza Srbije na Vajberu objavili sportski direktor TSS, Aleksandar Bolić i Direktor kompanije Viber za Centralnu i istočnu Evropu, Atanas Rajkov – na zvaničnoj Konferenciji za medije, organizovanoj u Hotelu Zepter tim povodom.
Tim povodom sportski direktor Teniskog saveza Srbije Aleksandar Bolić je izjavio:“Prvi smo sportski savez u Srbiji koji će primeniti jedan od najnovijih i u svetu komunikacija sve popularniji – Viber javni čet. To će omogućiti da naš savez u svakom trenutku ima mogućnost da stupi u kontakt sa bilo kojom organizacijom i pojedincem na planeti. Teniski savez Srbije prati nove trendove kako u samom teniskom sportu, tako i inovacije koje obeležavaju ovo naše vreme. Viber je još jedan tehnološki inovativan iskorak – i s ponosom ga preuzimamo ! „
„Izuzetno smo srećni što je Teniski savez Srbije izabrao Viber javni čet za novi kanal komunikacije sa brojnim poklonicima omiljenog trofejnog sporta Srbije i njenih svetskih asova. Sigurni smo da će brojne tehnološke prednosti koje naš javni čet pruža još više približiti zanimljive informacije o programskim aktivnostima Saveza i vesti iz sveta tenisa brojnim korisnicima Vibera u zemlji Dejvis Kup i Fed Kup šampiona i najboljih igrača i igračica sveta“, napomenuo je Direktor Vibera, Atanas Rajkov.
Od danas možete pratiti zanimljive sadržaje Javnog (pablik) četa Teniskog saveza Srbije na Viberu pretragom među pablik četovima u Srbiji pod imenom „Teniski Savez Srbije“ i haštegovima #TSS #tenissrbija #tenis…

Povezana vest:  Đoković posle četiri seta u finalu Ju Es opena