serena_vilijamsSerena Vilijams: Nisam Isus Hrist!

 

Diže se atmosfera za predstojeći, treći, Grend Slem turnir godine, Vimbldon, gde će ove godine titule braniti Rodžer Federer i Serena Vilijams.

Serena, prva igračica sveta i ove će godine biti najveći favorit za novu titulu, makar tako što će morati da potvrdi dominaciju u nikad jačoj konkurenciji. Prvi će Vimbldon posle povratka tenisu igrati dve Belgijanke Žestine Enan i Kim Klajsters, Ruskinja Marija Šarapova je u sve boljoj formi, a Venus Vilijams je klasična sestrinska pretnja.

Povezana vest:  AO 2014, Vavrinka: Nikada nisam očekivao da ću osvojiti grend slem

Engleski novinari su dolaskom Serene na Vimbldon odmah potencirali događaj sa kraja prošle godine kada je opsovala linijskog sudiju tokom polufinalnog meča protiv Klajsters, koji je Serena na kraju izgubila.

-Sto puta sam objašnjavala taj postupak, a i u mojoj objavljenoj knjizi ima veliki deo koji se vezuje uz to. Nisam Isus Hrist, već običan smrtnik. Pravim greške i izvinjavam se zbog njih. Učim biti bolja i uspevam u tome.

Povezana vest:  Marej cilja prvo mesto na ATP listi

Novinari su pitali Serenu je li uvek tako ozbiljna kao na terenu.

-Čujte, mene ljudi izgleda ozbiljno shvataju samo na terenu. Nisam takva, u životu me ipak, svi shvataju neozbiljno. Šala, zabava i smeh me vode kroz život. Vesele sam naravi i takvom me znaju najbliži, ali očito je teško samo kroz teniske mečeve da prezentujem sebe kakav jesi – kaže Serena.

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2011, Kiša promenila raspored finala Serbia opena