dzon_isnerATP VIMBLDON

Zvezde zapanjene mečom Iznera i Mahuta

 

Epski dvoboj Amerikanca Džona Iznera i Francuza Nikolasa Mahuta u 1. kolu Vimbldona koji traje dva dana, a koji je prekinut u sredu zbog mraka pri rezultatu 6-4, 3-6, 6-7(7), 7-6(3), 59-59, ispunio je naslovne strane svetskih medija.

Drama koja se odvijala na terenu broj 18, a koja nakon nepunih deset sati još uvek nije iznedrila pobednika, zasenila je i zadivila najveće vimbldonske zvezde poput Rodžera Federera, Endija Rodika i Venus Vilijams.

Povezana vest:  DAVIS CUP, SRBIJA - ČEŠKA, Đoković isrcpljen, ali motivisan za Čehe

-To je duže od maratona. Mislim da ja ne bih ustajala da sam u gledalištu, jer bih ostala bez mesta – komentarisala je Venus Vilijams.

-Nestvarno – napisao je Rodik putem Twittera, dok je Federer meč opisao rečima:

-Apsolutno neverovatno. Ovo prelazi granice svega što sam do sada video i što sam mogao ikad da zamislim. Ne znam u kakvom će stanju njihova tela biti sledećeg dana, sledeće nedelje, sledećeg meseca. Ovo je neverovatan tenis.

Povezana vest:  Rodik osvojio Atlantu, Cibulkova osvojila Karlsbad

-Čudim se što ti momci uopšte stoje. Možete otpisati da bilo koji od njih dvojice ima šansu ode daleko na turniru, ali će njihova imena biti zauvek zapisana u istorijskim knjigama – rekao je bivši trostruki vimbldonski šampion, danas stručni sukomentator BBC-a Džon MecEnro.