exitSve o Exitu na mobilnom telefonu

Posetioci Exit festivala ove godine moći će da prate sva festivalska dešavanja putem aplikacija za mobilne telefone. Sajt m.exitfest.org, Java aplikacija kao i aplikacije za Android, Blackberry i IPhone koje će posetiocima biti dostupne besplatno, omogućavaju uvid u sva festivalska dešavanja tokom njegovog trajanja, pregled trenutnih dešavanja na Exit festivalu, dobijanje svih potrebnih pomoćnih informacija za posetioce i mogućnost ažuriranja najaktuelnijim vestima sa festivala.

Mobilne aplikacije moguće je koristiti kod svih mobilnih operatera, sa bilo koje lokacije. Ukoliko ste turista i preuzmete jednu od aplikacija na vreme, imaćete unapred sve informacije dostupne u svom džepu pre dolaska. Za rad ovih aplikacija nije potreban pristup GPRS/3G Internetu, što posetioce čuva od dodatnih troškova. Ove aplikacije su i potpuno ekološke, budući da sprečavaju štetu koju donosi štampanje na papiru i otpad kao posledicu toga, tako da posetioci mogu da uživaju u Green and Clean Exit festivalu. Sve aplikacije za mobilne telefone su potpuno besplatne za korišćenje.

Povezana vest:  Yildiz Ibrahmova & Big band „Eagles of jazz" na Nišvilu 2015

Novi koncerti na Exit IPTV kanalu

Zagrevanje za Exit 2010. nastavlja se novim setom koncerata koji se mogu gledati na Exit IPTV kanalu. Exit IPTV kanal se nalazi u sekciji VoD (Video on Demand, video na zahtev), u sekciji muzika, pod nazivom „Exit festival”. Novi koncerti koje besplatno mogu gledati svi korisnici IPTV usluge Telekoma su Amon Tobin, Darkwood Dub, Fabio & Grooverider ft MC Jakes, Heidi b2b Justin Martin, Trance Balkan Desorganisation, Hannah Holland b2b Tayo, Marko Nastić b2b Valentino Kanzyani, Delinquent Habits, Lollobrigida, Repetitor, Ritchaz & Keke i Knalpot.

Povezana vest:  Nagradni Dubsmash Instagram konkurs #NOĆ AROME

Imena koja su vam već dostupna za gledanje na IPTV-u su Lily Allen, Korn, Buzzcocks, Carl Cox b2b Green Velvet, Cibelle, DJ Rob da Bank, Fucked Up, James Zabiela b2b Nic Fanciulli, Jarboli, Katia B, Overdrive, The Herbaliser, The Japanese Popstars Live i Trio Mocoto.

Sledećeg meseca na Exit IPTV kanalu biće ekskluzivno objavljen jedan od najtraženijih nastupa koji je priredio Moby na glavnoj festivalskoj bini prošle godine. Svi koncerti na Exit IPTV kanalu i dalje će biti potpuno besplatni za gledanje, a svakog meseca biće postavljana nova uzbudljiva imena.

Povezana vest:  BILLY RAY CYRUS: Miley je još uvek moja mala devojčica

Snimke koncerata sa Exit festivala, kao i intervjue sa hedlajnerima, osim na IPTV možete pogledati i na Exitmusic.tv.