novak_djokovic_vimbldon_2010ATP I WTA VIMBLDON

U ponedeljak na terenu Đoković, Zimonjić i Jankovićeva

 

Sedmog takmičarskog dana na Vimbldonu, nedelja je slobodna, na programu je pregršt mečeva na travi. Na centralnom terenu, onom sa pokretnim krovom, prvi meč igraju Rodžer Federer – reket broj dva na ATP listi i Austrijanac Jirgen Melcer (16) od 13 časova.

Posle Federera i Melecera na teren izlaze Serena Vilijams (SAD,1) i Marija Šarapova (Rusija, 16) a poslednji meč sedmog takmičarskog dana na centralnom terenu igraće Sem Kveri (SAD,18) i Endi Marej (Engleska,4).

Povezana vest:  ATP I WTA ROLAN GAROS 2010, Danas na terenu Nole, Ana, Jelena, Nadal, Rodik, Vilijams...

Na terenu broj jedan mečeve otvaraju Kim Klajsters (Belgija,8) i Žestin Enan (Belgija,17) a sledeći meč igraće Novak Đoković, srpski reket broj jedan i treći teniser sveta protiv Lejtona Hjuita (Australija,15).

Prvi meč na terenu broj 12 Jelena Janković će igrati protiv Vere Zvonareve (Rusija,21) za prolazak u naredno kolo takmičenja. Ako prođe osminu finala JJ će u četvrtfinalu igrati protiv jedne od Belgijanki – bolje iz duela Kim Klajsters – Žestin Enan.

Povezana vest:  Aleksandra Krunić eliminisana u trećem kolu Ju-Es opena

Jelena Janković će igrati na terenu broj pet (mečevi počinju od 12 sati) treći meč dana. U konkurenciji dublova JJ će sa Čanel Šepers (Južna Afrika) igrati protiv četvrtih nosilaca na turniru argentinsko – italijanske kombinacije Žizela Dulko/Flavija Peneta meč trećeg kola u dublovima.

U miks dublu Nenad Zimonjić će u paru sa Samantom Stosur (Australija), postavljeni za prve nosioce, igrati meč drugog kola, protiv britanske kombinacije Kolin Fleming i Sara Borvel. Meč neće početi pre 17 časova ali se čeka na kom će terenu zaigrati.

Povezana vest:  Vavrinka pobedom počeo učešće na turniru u Londonu