goran calukovicKUGLANJE

 

Čaluković se vratio u Metalac iz Gornjeg Milanovca

 

Goran Čaluković, nekadašnji svetski vicešampion u paru (sa Jovicom Krstićem) i član reprezentacije Srbije koja je lane na Šampionat sveta u Detenhajmu osvojila svetsko zlato, vratio se iz banjalučkog premijerligaša Metalmaksa u matični klub Metalac iz Gornjeg Milanovca u prelaznom roku KSS koji traje do 30. juna.

Iz Metalmaksa je otišao i Jovan Kerečki i novi klub je Crvena zvezda. Crveno beli su doveli i Borislava Bajića iz novosadskog ligaša Ada kompjutres.

Povezana vest:  U Splitu traje veliko Međunarodno finale Sportskih igara mladih

Omladinski reprezentativac Srbije Ivan Anđelković, koji je sezonu proveo u Rudaru iz Kostolca, vratio se u maitični klub Jagodinu. Jagodinci su dobili još jednog igrača, iz kragujevačke Šumadije došao je Branko Simić.

Iz Kanjiže je u Petrovaradin otišao Nenad Blagojević, dok je u Kanjižu iz Bečeja došao Zoltan Molnar.

U Zrenjaninu, redove gradskog rivala Banata pojačao je Kamenko Berarov koji je prešao iz Kristala.

Povezana vest:  MAČEVANJE, Stojanović i Aleksandra Jevremović pobednici „Ljubinog memorijala"

Dragan Šušilović je iz surčinskog Horoskopa otišao u Kordun iz Kljajićeva. U Kljajićevo je došao još jedan igrač Horoskopa, Milan Trkulja.

JELENA PETROVIC_1Dve juniorske reprezentativke Srbije, Isidora Šibul i Jelena Petrović promenile su klubove u ovom prelaznom roku. Šibulova je iz superligaša SPC Vojvodine otišla u Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, dok je Petrovićeva, koja je nedavno na Šampionatu sveta u Rijeci osvojila bronzu,  iz zrenjininskog Banata otišla u SPC Vojvodinu. SPC Vojvodina je dovela i Sandru Neckov iz novosadskog Eđšega, kao i Bojanu Miletić koja je došla iz Ada kompjutersa. Novosadski srpskoligaš Eđšeg je ostao i bez Zorice Ćirilović koja se preselila u Petrovaradin.

Povezana vest:  ŠAH, Nađ Heđeši i Rakićeva prvaci BU

Mima Bogdanović je iz Junakovića pojačala redove šampiona subotičkog Pionira.