Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije sa nestrpljenjem čekaju da prikažu svoje teniske vrline na 15. Porše teniskom turniru poznatih! Ova tradicionalna humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana na terenima TC „Novak“ za vikend 1.i 2.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti i predstavnike diplomatskog kora u Srbiji – koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!

U okviru programa turnira, dvanaesti put put će se održati i turnir za decu „Atlas Mini-Tennis Open“ uz podršku Teniskog Saveza Beograda, otvoren za svu zainteresovane učesnike do deset godina.

„Fenomenalan je osećaj kada se u nekom sportu takmičiš, a još pre početka znaš da ćeš pobediti. Možda tako u tenisu sme da razmišlja Nole, ali eto, razmišljam i ja. Jer, mislim da sam jedina osoba koja je učestvovala na svih 15 turnira (i tu sam pobednik), a i sama činjenica da ću se opet družiti sa svim dobrim, pozitivnim i dragim ljudima na najbolje organizovanom turniru u Srbiji je već velika radost. A svaka radost je – pobeda! Kao što je pobeda i činjenica da humanitarni aspekt svih dosadašnjih 15 turnira čini da svi koji učestvujemo budemo pobednici“ izjavio je Sale Jovanović, redovni učesnik turnira od njegovog nastanka.

Povezana vest:  Đoković: Meč protiv Švarcmana velika lekcija

„ Ja, Igor Lazić, kao 768.000 teniser sveta radujem se teniskom turniru poznatih gde ćemo opet u duhu sporta, poverenja i ljubavi odmeriti snage i pokazati još jednom da je važno učestvovati , a ne pobediti. Pozivam sve zainteresovane da dođu da nas bodre i da se smeju“ poručuje verni Niggor.

Mečevi oba dana programa  biće igrani od 10h do 19h, a Trofeje pobednicima će dodeliti Savezni selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović, dok će humanitarni fond turnira biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa – Plavi krug.

Povezana vest:  Petra Kvitova otpustila trenera nakon sedam godina

Poznate ličnosti koje će ukrstiti rekete na turniru su: Gradonačelnik Siniša Mali, Savo Milošević, Gagi Jovanović, Milan Kalinić, Jelena i Žika Zana, Kiki Lesendrić, Niggor, Tanja Petrović, Adriana Čortan, Milan Bošković, Andrej Kulundžić, Srećko Jarić, Marko Đurovski,  Aleksandar Gajšek,  Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Jellena, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Joca Stefanović, Miša Obradović, Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilović, Ilija Belošević, Mirko Luković,  Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Miša Nestorović,  Goga Grubješić, Biljana Vraneš, Goran Pitić, Nenad Jestrović, Neven Bošković, Siniša Ubović, Zoran Babić, Slavko Gak  i mnogi drugi

Povezana vest:  Hrvatska u finalu Dejvis kupa, Britanija izjednačila protiv Argentine

Ulaz za sve posetioce je slobodan!

Dođite da zajedno podržimo naše zvezde u pohodu ka teniskoj slavi!