Dejvis kup selekcije Srbije i SAD doputovale su u Niš i danas će imati prve treninge u hali „Čair“ pred mečeve prvog kola koji će se igrati od 2. do 4. februara.

-Tim Srbije je spreman da u nedelji koja je pred nama pruži maksimum i veruje da će u prepunoj dvorani doći do trijumfa nad gostujućim timom koji je favorit i najtrofejnija reprezentacija u istoriji ovog takmičenja sa 32 titule – navodi se u saopštenju TSS-a.

Povezana vest:  DAVIS CUP 2012, Tipsarević razočaran porazom od Berdiha u Pragu

U timu Srbije su Dušan Lajović, Laslo Djere, Nikola Milojević, Pedja Krstin, Miljan Zekić i selektor Nenad Zimonjić. Ekipu SAD čine: Sem Kveri, Džon Izner, Rajan Harison, Stiv Džonson i selektor Džim Kurijer.

Za četvrtak, 1. februar u pres centru hale „Čair“ zakazan je žreb, a dan pre toga selektori reprezentacija održaće konferenciju za novinare. Direktor Sportskog centra „Čair“ Dragan Perić rekao je za agenciju Beta da se u hali „Čair“ privode kraju poslednje pripreme za nadmetanje tenisera i da je taj objekat spreman.

Povezana vest:  Đoković: Sjajno za prvi meč na šljaci

Karte za mečeve prvog kola Dejvis kupa od juče se prodaju na biletarnici niške hale, ali nema gužvi, za razliku od prethodnog dolaska srpske reprezentacije i mečeva protiv ruskog tima kada su sve karte bile rasprodate samo za dva sata. Karte se mogu kupiti i na prodajnim mestima Eventima po ceni od 700 dinara za prvi i poslednji dan takmičenja i po ceni od 500 dinara za dubl meč.

Povezana vest:  Raonić protiv Hasa u finalu

FOTO: TSS