Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da se nada da će Ričmond Boaći ostati u klubu i biti u timu i u drugom delu sezone.

-Ako mene pitaju reći ću da ga ne prodaju, ali nije do mene – rekao je Donald novinarima tokom priprema u Turskoj.

Donald, Damjan Le Talek i Gelor Kanga će ostati u Zvezdi, dok je još neizvesno da li će Ričmond Boaći napustiti klub do kraja zimskog prelaznog roka. Mičel Donald je kazao da će tim ostati isti, pojačan El Fardu Benom i Stefanom Hajdinom.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 10. kola i tabela Bundeslige

-Nadam se da će tim ostati isti, ali to je fudbal. Svi znaju da mnogo toga može da se desi za par dana, ali nadam se da se neće mnogo toga promeniti – kazao je Donald.

Po njegovim rečima, ekipa se dobro sprema za nastavak sezone i ostali su samo detalji.

-Praktično smo tek došli sa odmora i polako ulazimo u ritam. Bilo je mnogo dobrih stvari, ostali su mali detalji na koje moramo da obratimo pažnju – naveo je on.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE EURO 2012, Rezultati kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo

Holandski fudbaler je rekao da su svima u ekipi u mislima dve utakmice protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evropa.

-Biće lepo, svi su uzbudjeni jer smo u poslednja 32 tima u Ligi Evropa. Radujemo se. 16 zvuči mnogo bolje nego 32, moguće je, nije do njih, već do nas. Imamo kvalitet i iskustvo – rekao je.

Donald je istakao da će mnogo zavisiti od Zvezde.

Povezana vest:  Aleks Ferguson: Ponosni smo na Forlana

-Moramo da uradimo ono što moramo da uradimo i mislim da će sve biti u redu. Mnogo razgovaramo o duelima sa CSKA – rekao je Donald.

Njegov bivši saigrač iz Mordovije Viktor Vasin sada je član CSKA, a Donald je rekao da će se možda čuti sa njim pre predstojećih duela sa ruskim klubom. Prva utakmica igraće se 13. februara u Beogradu, dok je revanš osam dana kasnije u Moskvi.