jelena_jankovic_lopticaWTA SINSINATI

Jelena Janković: Igram najbolje što mogu

 

Prvi nosilac na teniskom turniru u Sinsinatiju, Jelena Janković, plasirala se noćas u treće kolo posle pobede nad Ruskinjom Verom Duševinom od 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 6:1). To je bila peta pobeda srpske teniserke nad Ruskinjom, u šest mečeva.

-Gledala sam statistiku posle meča i videla da sam pravila mnogo grešaka u prva dva seta – skoro 40 grešaka… To je mnogo. U nastavku meča shvatila sam da moram bolje da gradim poene, čekam svoje šanse i postanem agresivnija – rekla je Jankovićeva.

Povezana vest:  WTA SITI OPEN, Jovanovski u četvrtfinalu

Povreda zgloba je prošlost.

-Srećna sam što učestvujem na turniru u Sinsinatiju, članak me više ne boli. Ne očekujem mnogo, ali znam da mogu dobro da odigram. Cilj je da odigram što više mečeva, mislim da ću iz meča u meč biti sve bolja – dodala je druga teniserka sveta.

Jankovićeva će u osmini finala igrati protiv Uzbekistanke Akgul Amanmuradove, koja je noćas pobedila Bojanu Jovanovski sa 6:2, 6:0.

Povezana vest:  ATP SAN HOSE, Miloš Raonić u polufinalu

-Jedino što znam o njoj je da je mnogo visoka. Ima dobar servis i nadam se da ću joj dobro vraćati loptice. Nikada nisam igrala protiv nje, pa očekujem interesantan meč. Želim da odigram najbolje što mogu – rekla je Jankovićeva.