ana_ivanovic_us_open_2010_1US OPEN 2010

Večeras na terenu Ivanovićeva i Zimonjić

 

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće večeras u Njujorku protiv Francuskinje Viržini Razano meč trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD, dok Nenada Zimonjića očekuju dva nastupa, u muškom i mešovitom dublu.

Duel Ivanovićeve i Razano je treći po redu na terenu „Luis Armstrong“, a prvi meč počinje u 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković drugi, Nadal treći Čačić ušao među 1.000

Pobednica ovog meča u osmini finala igraće protiv bolje iz duela Petra Kvitova (Češka, 27. nosilac) – Kim Klejsters (Belgija, drugi nosilac).

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor igraće protiv Argentinca Maksima Gonzalesa i Španca Santijaga Venture meč drugog kola muškog dubla.

Srpski i kanadski teniser postavljeni su za druge nosioce na turniru, a meč počinje u 17 sati po srednjeevropskom vremenu na terenu broj četiri.

Povezana vest:  ATP ROTERDAM, Zimonjić i Lodra u drugom kolu turnira u Roterdamu

Od dužine tog meča zavisi i kada će Zimonjić izaći na teren u mešovitom dublu, u kojem mu je partnerka Slovenka Katarina Srebotnik.

Srebotnik i Zimonjić igraće na terenu broj osam protiv Nemice Andree Petković i Poljaka Marijusa Firstenberga meč prvog kola mešovitog dubla, a srpsko-slovenački par postavljen je za drugog nosioca.