ITF MEETING_08Delegacija ITF u poseti TSS

 

Delegacija Međunarodne teniske federacije (ITF) pod čijim patronatom se održava Dejvis kup takmičenja boravi  u Beogradu već dva dana. Odgovorna lica ITF došla su u Beograd kako bi proverili uslove za odigravanje finala ovog takmičenja koje je na programu od 3. Do 5. decembra u Beogradskoj areni.

Pored predstavnika Međunarodne teniske federacije u srpskoj prestonici se nalaze i ljudi iz Teniskog saveza Francuske, kao i predstavnici Francuske nacionalne televizije a sve u cilju kako bi predstojeće finale bilo što bolje organizovano.

Povezana vest:  Azarenka osvojila turnir u Sinsinatiju

Gosti su imali niz radnih sastanaka prvenstveno sa čelinicima TSS, ali i sa predstavnicima RTS jer se očekuje da će ovogodišnje finala biti prenošeno širom palanete.

ITF MEETING_09Delegacije su obišle Beogradsku arenu i hotele kako bi se uverili da li sve zadovoljava uslove. Po rečima predsednika TSS Slobodana Živojinovića sigurno će doći do promene rasporeda sedenja u Areni, pošto je najavljen veliko broj VIP gostiju, a kako je ITF tražio veći broj kancelarija za ljude koji učestvuju u organizaciji TSS će u predstojećem periodu raditi na tim zahtevima.

Povezana vest:  Rafael Nadal: Voleo bih da Zlatnu loptu osvoji Ćavi