novak_djokovic_rim1ATP PARIZ

 

Đoković: Lodra je zaslužio pobedu

 

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ga je Francuz Mišel Lodra zasluženo pobedio, u trećem kolu Mastersa u Parizu.

Đoković je danas izgubio od Lodre sa 0:2 u setovima (6:7, 2:6) I neće odbraniti titulu koju je prošle godine osvojio u dvorani Bersi.

-Svaki put kada je bilo važno, kada mi je bio potreban poen, Lodra je odlično servirao. Sjajno je igrao voleje i čestitam mu na tome. Pojačao je kada je bilo potrebno i zaslužio je pobedu – rekao je Đoković.

Povezana vest:  FED KUP 2011, Srbija pobedila Slovačku i plasirala se u Svetsku grupu

Đoković će imati nekoliko dana odmora, nakon čega će od 21. Do 28. novembra učestvovati na završnom ATP turniru u Londonu.

-Imaću više vremena za odmor. Osećam da mi je to potrebno, pošto želim da odigram najbolje što mogu u Londonu – rekao je treći teniser sveta.

Đoković će predvoditi reprezentaciju Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Francuske, od 3. do 5. decembra u Beogradskoj areni.

Povezana vest:  Nadal: Teško bih pobedio i da sam bio 100 odsto spreman

On je rekao da nije previše zabrinut zbog poraza, ali da „super brza“ podloga u dvorani Bersi odgovara igračima koji igraju napadački, kao što igra Lodra.

-Nikada nisam video tako brzu podlogu, ne računajući travu. Ali, u Beogradu ćemo postaviti podlogu koja nama odgovara – dodao je on.

Pored Đokovića, na završnom ATP turniru u Londonu učestvovaće Rafael Nadal, Rodžer Federer, Endi Marej, Robin Soderling, Endi Rodik, Tomaš Berdih i David Ferer.

Povezana vest:  Srbija sa četvoro tenisera na OI u Tokiju