djokovic_polozenaATP LONDON

 

Đoković u Londonu, ali mislima u Beogradu

 

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da pokušava da se skoncentriše na predstojeći Masters kup u Londonu, ali da mu pažnju odvlači drugi zadatak – finale Dejvis kupa. Finale Dejvis kupa između Srbije i Francuske igra se od 3. do 5. decembra u Beogradskoj areni. Srbija se plasirala u finale nakon pobeda nad ekipama SAD, Hrvatske i Češke, a u finalu će igrati sa Francuskom koja je do sada devet puta osvajala to takmičenje.

Povezana vest:  Žistin Enan se ponovo oprostila od tenisa

-Iskreno, moj najveći cilj je osvajanje Dejvis kupa. Imao sam prilike da budem deo ovog događaja (Masters kupa) i pre i nadam se u budućnosti ponovo biti deo toga, ali finale Dejvis kupa kod kuće možda ću igrati samo jednom – rekao je Đoković.

-Ko zna da li ćemo opet imati priliku i zato sam veoma uzbuđen I motivisan. Ali, ipak moram da pokušam da dam sve od sebe i ovde – kazao je treći teniser sveta.

Povezana vest:  Troicki i Štruf u finalu dublova na turniru u Sidneju

Đoković se na završnom turniru u sezoni na kojem igra osam najbolji tenisera sveta nalazi u grupi sa Tomašom Berdihom, sa kojim igra prvi meč u ponedeljak, Rafaelom Nadalom i Endijem Rodikom.

-Drago mi je što sam se po četvrti put plasirao na Masters kup. Samim tim što sam deo ovog turnira veliki je uspeh za mene. Bilo koji meč da dobijem biću zadovoljan – rekao je Đoković.

Povezana vest:  Krunić: Čekamo Anu i Jelenu za plej-of

PHOTO: ataimages.rs