lovci na zmijeSURVIVOR VIP

Bulat hvata najotrovniju zmiju na svetu, ali i šut kartu iz plemena

 

U iščekivanju početka Survivora, u medijima se letos pojavila priča o hrabrom VIP takmičaru koji je uhvatio najotrovniju zmiju na svetu. A taj hrabri momak je upravo Marko Bulat!  Edin je prvi primetio ovu opasnu životinju u plićaku. Nit’manja, nit’ otrovnija. Niko ne pokazuje preteran strah, a Marko insistira na njenom hvatanju. Udara je motkom i vadi na obalu. Još uvek je živa, pa Andrej donosi mačetu. Zmija grize sečivo, a Goca opominje Andreja da zbog otrova dobro operu oštricu pre nego što ponovo dođe u kontakt sa hranom. Voditelj misli da će se od sadržaja na mačeti pre otrovati zmija, nego oni od njenog otrova.

kapetan potonulog brodaU igri snage i znanja za lični imunitet pobeđuje Andrej i bira kao nagradu crni glas. Maričić od Marka dobija velikodušnu čestitku za pobedu, dok Edin, kao u šali, kaže da je ironija što je baš on pobedio u „najpametnijoj igri“. Na sve to Andrej izjavljuje: „Prija kad ti kažu da si pametan, a ti sam znaš da nisi“. Sve učestaliji zajedljivi Edinovi komentari očigledno ne mogu da zaobiđu ni njegove saborce.

Povezana vest:  DVOR 2011, Maja izbačena zbog vređanja Jevreja, Miloš jutros napustio Dvor

 

Počinju dogovori oko predstojećeg Plemenskog saveta. Edin kaže da bi bilo čupavo da se nisu domogli crnog glasa. Ubeđen je da bi i Goca i Marko glasali za njega, a posebno je revoltiran Gocinom izjavom da zbog ženske solidarnosti ona neće glasati za Aleksandru. Njemu takvi stavovi nisu jasni. Pita se šta će onda ženama muškarci, i zaključuje: „neka same rađaju decu, i stvaraju sve“. Crna trojka, kako ih Marko zove, na kraju će doneti zajedničku odluku.

 

ExkurzijaNa Plemenskom savetu, Marko kaže da se oseća odlično bez obzira na okolnosti. Ponavlja da je njemu i Goci odmah rečeno da im usled poraza sleduje izbacivanje i da su dočekani kao neprijatelji. Njegove rane kaže dokazuju da je uradio sve kako bi u igri za imunitet doneo pobedu za Kasuko. Priznaje da je sa sobom u novo pleme poveo Gocu zbog njene energičnosti i borbenosti. Za nju takva Markova odluka predstavlja kompliment. Takođe priznaje da joj je u Bahandiju bilo zabavnije, i objašnjava kako je Knez nakon borbe eksplodirao kao „naduvana ćurka“. Oponašajući njegov govor, Goca zaključuje da se poneo ispod svakog nivoa ljudskosti. Po njenom mišljenju, Knez sigurno nervira sve u Bahandiju i ubeđena je da je on prvi na listi za odstrel. Nakon prebrojavanja glasova, Andrija gasi Markovu baklju, uz želju da na Plemenskom savetu više nikad ne vidi Kasuko.

Povezana vest:  Premijera serije “Živeti sa 300 kg” na TLC kanalu

 

Katarina primećuje da se Knez promenio dolaskom Bojane i Nikole. Misli da je postao mlađi, i da sad kada nema Goce i Marka više dolazi do izražaja. Njegov novi fazon joj se baš dopada i kaže da mu bolje stoji. I sam Knez se slaže sa njenim konstatacijama i priznaje da mu novi fazon „sto hiljada puta“ više leži. Bahandi sa nestrpljenjem iščekuje nagradu koju je osvojio u borbi za imunitet. Priželjkuju  hranu, jer po Kaćinim rečima već nekoliko dana gladuju. Umesto toga, zatiču rum i gitaru. Ekspertski nos je malo zakazao, pa Miloš po mirisu prvo zaključuje da su dobili konjak, a onda viski. Tek nakon degustacije, utvrđuje da je reč o rumu! Svi su prilično nezadovoljni, a Knez misli da ovo nije nagrada, već provokacija. Miloš zaključuje da je sve to „budalaština“. Nisu na ekskurziji kaže, pa da im daju gitaru, a što se pića tiče, osnovni je red da ono bude rashlađeno  ili da se donese led.

Povezana vest:  Udala se Džena Fišer

 

plejbojU Novom kraljevstvu vlada melanholija. Baletanu je muka od pirinča i priznaje da je možda razmažen i naviknut na luksuz. Slično je i sa Vesnom koja se  žali na glavobolju, vrućinu i nadutost od banana. U želji da se oraspoloži, Zmiki ulazi u vodu da se osveži. Mokra bela lanena košuljica  pokazuje raskošno telo pevačiće koja ne haje za snimatelje i kamere. A možda je ovo samo proba za Playboy….

 

SURVIVOR SRBIJA, 19.novembar u 22.00