nole_slavljeDAVIS CUP FINALE 2010

 

Emotivni Đoković zove publiku da navija u petom meču

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković emotivno je danas u Beogradu pozvao publiku da podrži reprezentaciju u odlučujućem meču finala Dejvis kupa protiv Francuske.

-Znam da ste isrpljeni, a verovatno i promukli, ali vas molim da ostanete, da navijate i da osvojimo titulu! Idemo!“, viknuo je Đoković u mikrofon na terenu beogradske Arene neposredno pošto je pobedio Gaela Monfisa sa 3:0.

Povezana vest:  AO 2011, Klajsters: Sada me konačno možete zvati Australijanka Kim

Đoković je nešto kasnije RTS-u rekao da dve pobede nisu dovoljne za trijumf u finalu i da je važno da Janko Tipsarević ili Viktor Troicki imaju veliku podršku.

-U ovom trenutku nema slađe od ove pobede, ali nije to pitanje mog individualnog zalaganja. Dve pobede nisu dovoljne, zato sam zamolio publiku da ostane. Da nađačamo Francuze, bre! Nisu ništa za nas, bre! – ekao je Đoković.

Povezana vest:  Troicki, Janković, Jovanovski i Krajinović igraju u sredu

-Idite, za ovih petnaestak minuta, popijte pivo, pojedite burek, a onda se vratite. Bitno je da budemo svi ovde za početak meča da  podržimo Janka ili Viktora, da osvojimo titulu i onda slavimo do  zore – kazao je najbolji srpski teniser.

PHOTO: ataimages.rs