Tipsarević Luxury Tennis, kompanija proslavljenog srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića – objavila je uspostavljanje ekskluzivnog partnerstva sa prvom destinacijom prestižnog globalnog lanca hotela i rizorta u Evropi – One&Only Portonovi.

Autentični poslovni koncept višestrukog osvajača ATP titula, Top 10 igrača i osvajača Dejvis Kupa gostima ovog jedinstvenog rizorta nudiće vrhunsko teniskog iskustvo, raznovrsne stručne treninge i uzbudljive događaje i doživljaje koji će ih inspirisati da unaprede svoje veštine i spoznaju novu dimenziju uživanja u „belom sportu“. Pojedinačne i grupne sesije sa profesionalnim ATP/WTA trenerima, zabavni mečevi i ekskluzivni turniri biće samo deo raskošnog teniskog programa i vrhunskog doživljaja koje će Tipsarević Luxury Tennis prirediti posetiocima ovog eminentnog rizorta iz celog sveta.

Povezana vest:  WTA DOHA, Bez Jovanovski u Dohi

Smešten u srcu jedinstvenih prirodnih lepota Boke i ambijentu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, teniski centar vođen na najvišem nivou od strane Tipsarević Luxury Tennis će postati najatraktivnija lokacija u One&Only Portonovi rizortu – mesto gde se sport i uživanje prožimaju u stvaranju novih vrlina i znanja,  nezaboravnih utisaka i sećanja.

„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najlepših destinacija na svetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti deo priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslava Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.

Povezana vest:  ATP MADRID, Đoković bez problema do četvrtfinala Madrida

Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i izuzetne uslove za igru, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da se posvete potpunom uživanju u tenisu, okruženi živopisnim lepotama Herceg Novog i Boke Kotorske i njegovim fascinantnim stilom i arhitekturom.

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca.  Za više informacija posetite oneandonlyportonovi.com.

Povezana vest:  Jelena Janković se leči u Beogradu i sprema za naredne turnire

PHOTO: Yashlightroom