djokovic_AO_2011_17_01AO 2011

Đoković: Nisam izgubio osećaj za udarac loptice

 

Teniser Srbije Novak Đoković izjavio je danas da je imao malu pauzu između sezona, zbog finala Dejvis kupa, ali da zato nije izgubio osećaj za udarac loptice. Đoković je pobedio Ivana Dodiga iz Hrvatske sa 3:1 (7:5, 6:7, 6:0, 6:2) i plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u kome će se sastati sa Viktorom Troickim.

Povezana vest:  Đoković: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Teniser Srbije objasnio je da su u finalu Dejvis kupa svi igrači bili svesni kolika je važnost tog meča i to što igraju kod kuće.

-Dejvis kup je bio neverovatan. Ostalo mi je malo vremena da se odmorim između dve sezone, ali zato nisam izgubio osećaj za udarac loptice i čim sam počeo ponovo da igram osećao sam se prijatno na terenu – rekao je Đoković.

Povezana vest:  GEMAX OPEN, Bez Krajinovića u četvrtfinalu

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Otvorenog prvenstva Australije (australiaopen.com), sada je Đokoviću sledeći problem kako da igra sa Viktorom Troickim, svojim saigračem iz Dejvis kup reprezentacije.

-Ponekad pogledam poslednjih nekoliko poena iz Viktorovog meča, pobednički bekend u finalu Dejvis kupa. Kako smo slavili, obrijali glave, to su stvari koje me nasmeju. To je verovatno najbolji osećaj koji sam imao ikada u životu kao teniser – rekao je Đoković.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković smanjio zaostatak za Nadalom