Ana Ivanović nastavlja sa porazima

 

b_ivanovic_19_01Bila je zvezda žreba, prošla prvo ali je u drugom kolu izgubila, (ne)očekivano od Žizele Dulko iz Argentine sa 2:1 u setovima (6:7 (6:8), 7:5, 6:4). Kao 20. nosilac na AO Ivanović je pokušala da se vrati u top 10 na WTA listi ali i sada je pokazala da nastavlja u starom ritmu i sa igrama iz prošle godine.

Povezana vest:  Jankovićeva eliminisana sa turnira u Istbornu

Iako je oba prethodna puta lako izašla na kraj sa Argentinkom, sada je 36. igračica sveta napravila uspeh i prošla u naredno kolo takmičenja

Ivanović je pravila greške koje je Argentinka znala da iskoristi Nekada prva teniserka sveta a sada 21, podsećanja radi 2008. je igrala finale sa Šarapovom. Prvi set Ivanović je dobila i dala nadu fanovima daMarget kol areni da će otići dalje.

Povezana vest:  Lajović i Bambri otvaraju duel Srbije i Indije

U drugom setu sve je bilo idealno za Ivanović. Startovala je sa 2:0 u gemovima ali je težak četvrti gem otišao Argentinki koji se potpuno vratila u meč i to je bio početak kraja srpske igračice. Počela je Ana da se raspravlja sa sudijama pomalo i komentariše njihove odluke i ispada iz ritma. Dok se osvestila protivnica iz Južne Amerike već je izjednačila u setovima i krenula u osvajanje meča.

Povezana vest:  ATP INDIJAN VELS, Đoković pobedio Nadala i osvojio trofej

U trećoj, odlučujućoj, deonici krenula je drama a Dulko je meč mogla da iskoristi u svoju korist I ranije jer je vodila sa 5:1. Pri rezultatu 5:3 Ana je spasila dve meč lopte I nošena tima osvojila je i taj gem ali to je bilo sve od lepe Ane.