miki_jankovicAO 2011

Sutra na terenu Zimonjić i srpski juniori

 

Sledi osmi dan Otvorenog Prvenstva Australije. Večeras, po srednjeevropskom vremenu neće se na terenu pojaviti Novak Đoković, treći teniser sveta ali će boje Srbije braniti Nenad Zimonjić i juniori

Na terene će izaći Robina Soderling (4, Švedska) koji će igrati sa ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim. Na Rod Lejver Areni, posle Soderlinga na teren će izaći Jurgen Melcer (Austrija) i Endi Marej (5, Velika Britanija). U popodnevnom terminu na Rod Lejver Areni će se pojaviti Rafael Nadal (1, Španija) i Marin Ćirić (15, Hrvatska) a slede Ekatarina Makarova (Rusija) I Kim Klajsters (3, Belgija).

Povezana vest:  WTA TOKIO, Jankovićeva lako do trećeg kola

Na hajsens Areni, u 11 časova počinje program a kao treći meč, po planu, na terenu će se pojaviti Miloš Raonić iz Kanade a poreklom iz Crne Gore a njegov protivnik će biti David Ferer (7, Španija).

Nenad Zimonjić i Francuz Mihael Ljodra (8. nosioci) igraće, u trećem kolu, protiv Rohana Bopane i Aisam Ul Hak Kurešija (10, Indija/Pakistan).

Povezana vest:  Dementijeva osvojila drugu titulu u sezoni

U konkurenciji juniora srpski teniser Miki Janković će u paru sa Karimom Hosamom (Egipat) igrati protiv belgijsko – holandske kombinacije Lore/Delić, dok će Nikola Milojević sa Japancem igrati protiv Jadena Grineta i Jesona Patrombona (Novi Zeland/Filipini).

U konkurenciji juniorki Natalija Kostić će igrati sa Beloruskinjom Ilonom Kremen. Njih dve su postavljene kao treći nosioci a protivnice će im biti japanska kombinacija Kovase/Ozaki.

Povezana vest:  ATP VAŠINGTON, Del Potro u četvrtfinalu