aravan_rezaiRezai ne igra protiv Rusije u Fed kupu i na turniru u Parizu

 

Francuska teniserka Aravan Rezai povukla se iz reprezentacije za meč protiv Rusije, u prvom kolu Fed kupa, kao i sa turnira u Parizu, javili su danas mediji. Ekip je na svom sajtu preneo da je Rezai duboko razočarana i nesrećna zbog nedavnih medijskih navoda o njenoj porodici, koji su, kako je rekla netačni.

Povezana vest:  ATP US OPEN 2010, Nadal pobedio Đokovića u finalu Ju-Es opena

-Pisanja o članovima moje porodice su bez osnova. Posle dogovora sa svojim timom odlučila sam da se ne takmičim u Fed kupu i na turniru u Parizu – navodi se izjava francuske teniserke na sajtu Ekipa.

Rezai, 22. teniserka sveta, nije rekla kada će se vratiti na teren, već da će odluku o tome doneti narednih nedelja. WTA je u nedelju zabranio članu porodice francuske teniserke da prisustvuje turnirima dok traje istraga o „ozbiljnim bezbednosnim pitanjima“. U saopštenju nije navedeno o kome se radi.

Povezana vest:  Ana Ivanović ispala sa turnira u Sinsinatiju

-Porodične nesuglasice nisu retkost, a porodica mi je veoma važna – rekla je Rezai i istakla da tokom odsustva želi da se distancira od medija.

-U međuvremenu, tražim od medija da poštuju moju privatnost – dodala je ona.

Rezai je u karijeri osvojila četiri turnira, a u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije, na kome je bila 17. nosilac, izgubila je od Barbore Zahlavove Stricove posle tri seta.

Povezana vest:  Đoković lako preko Conge do četvrtfinala Vimbldona