wozniak_kanada

FED KUP 2011

Voznijak: Meč protiv Bojane Jovanovski je bio težak

Kanadska teniserka Aleksandra Voznijak izjavila je danas posle duela sa Bojanom Jovanovski da je meč bio težak, protiv jako dobre protivnice i da se nada da će sutra biti mnogo bolje.

Jovanovski je pobedila Voznijak sa 2:0, i time izjednačila rezultat na 1:1, u duelu sa Kanadom, u prvom kolu takmičenja u Svetskoj grupi 2 Fed kup. U prvom meču Aleksandra Krunić izgubila je od Rebeke Marino sa 1:2.

Povezana vest:  Nadal razmišljao da ostavi tenis i zaigra golf?!

-Drago mi je što sam se nakon pet meseci vratila na teren posle povrede. Zadovoljna sam svojim nastupom i osećam da mogu iz meča u meč da igram sve bolje – rekal je Voznijak posle meča.

Ona je ocenila da je Jovanovski igrala prilično agresivno i da je terala u bezilazne situacije kada je mogla samo da se brani.

-Bojana je zuzetno jaka i igrala je dobro večeras. Ja sam pokušala da igram najbolje što mogu i koristila sam svaku priliku za napad – rekla jke Voznijak.

Povezana vest:  AO 2014, Dobar žreb za srpske teniserka na Australijan openu

Selektor kanadske Fed kup reprezentacije Silvijan Bruno rekao je da je očekivao teške mečeve i da su takvi i bili.

On je ocenio da je Krunić pokazala da ima dosta snage i sve u kanadskom timu iznenadila dobrom igrom i dodao da je za Rebeku Marinu to bilo odlično iskustvo kada je pokazala kako se srcem igra za reprezentaciju.

-Smatram i da je Voznijak igrala dobro, ali joj publika nije dozvolila bolji nastup, jer je odlično navijala za Srbiju, a protiv Kanade – rekao je Bruno i naglasio: – Kanadska selekcija je došla u Novi Sad da se bori i pobedi.

Povezana vest:  ATP SANKT PETERBURG, Tipsarević i Troicki završili takmičenje u dublu

Prema njegovim rečima, uoči današnjeg mečeva u kanadskom timu nisu razmišljali u rezultatu i da 1:1 nakon prvog dana nema nikakve veze.

On je najavio je da će se večeras sastati sa igračicama, ali i da je u suštini zadovoljan mečevima, jer su obe igračice opravdale očekivanje i mogu sutra da igraju.