djokovic_21_02

ATP DUBAI

Đoković zadovoljan izdanjem protiv Federera

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon današnjeg trijumfa nad Švajcarcem Rodžerom Federerom u finalu ATP turnira u Dubaiju, da je zadovoljan izdanjem protiv nekada najboljeg igrača na svetu.

Đoković, koji od početka godine nije doživeo nijedan poraz, istakao je da je „dobro pripremljen“ i dodao da na terenu izgleda „odlično“.

Povezana vest:  Pobede Troickog i Pašanskog

-Žestoko sam radio na servisu, koji me nije baš najbolje služio tokom prethodnih meseci. Ako želim da pobeđujem najbolje tenisere na svetu, moj servis mora da bude na veoma visokom nivou – poručio je Đoković.

Naš najbolji teniser neće imati vremena za odmore s obzirom da ga već sledećeg vikenda očekuju obaveze u Dejvis kupu. Reprezentacija Srbije kreće u odbranu titule, a prvi rival na tom putu biće joj selekcija Indije u Novom Sadu.

Povezana vest:  Tipsarević u osmini finala turnira u Bangkoku

-Prošle godine napravili smo istorijski uspeh. Retko igramo zajedno, ali atmosfera u reprezentaciji je sjajna. Imamo prepoznatljiv timski duh i svima je veliko zadovoljstvo kada igramo za državni tim – zaključio je Đoković, koji je u Dubaiju osvojio 20 turnir u karijeri.