jelena_jankovic_rim_4

ATP I WTA MAJAMI

Danas na terenu Janko Tipsarević i Jelena Janković

 

Danas na terenu izlazi dvoje srpskih predstavnika – Jelena Janković i Janko Tipsarević. Posle uspšenog jučerašnjeg dana kada su svi srpski teniseri odneli pobede i to Tipsarević u dublu a u singlu Đoković, Troicki i Ana Ivanović danas na teren izlazi dvoje srpskih predstavnika.

U borbi za treće kolo Tipsarević će se sastati sa Marinom Čilićem iz Hrvatske. Čilić je postavljen za 18 nosioca a do sada su se ova dvojica tenisera sastajala pet puta i svih pet puta je Hrvat pobeđivao. Prošle godine su njih dvojica igrali dva puta, u Čenaju i Vašingtonu (oba meča završena sa 2:0 u setovima).

Povezana vest:  Miomir Kecmanović pokorio Gvatemalu i osvojio prvu ITF titulu

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković (šesti nosilac) igra protiv Klare Zakopalove (Češka). JJ je prvo kolo bila slobodna a u drugom je pobedila Rumunku Moniku Nikolesku. Sada, za prolaz u četvrto kolo na redu je duel sa Čehinjom.

Tipsarevićev meč je na Grendstend terenu, u pre podnevnom programu kao poslednji meč (četvrti meč od 11,00 po lokalnom vremenu). Na terenu broj jedan, isto u pre podnevnom program (11,00) meč Jelene Janković i Klare Zakopalove planiran je da bude treći na tom terenu.

Povezana vest:  Troicki vodio 2:0, pa izgubio u trećem kolu Ju-Es Opena