jelena_jankovic_trening

FED KUP 2011

Ana i Jelena optimisti pred duel sa Slovačkom

 

Reprezentativke Srbije u tenisu Ana Ivanović i Jelena Janković rekle su danas da dobro poznaju igračice iz Slovačke, protiv kojih će u Bratislavi igrati duel Fed kupa.

-Poznajemo slovački tim dovoljno dobro. Igrale smo Ana i ja dosta puta protiv Slovakinja, tako da znamo njihovu igru, kao i one našu. Tu nema tajni – rekla je Jelena Janković na konferenciji za medije pred žreb za mečeve koji će se igrati 16. i 17. aprila u Bratislavi.

Povezana vest:  ATP LONDON, Bupati i Mirnji u finalu protiv Zimonjića i Nestora

Ona je kazala da je teren na kojem je trenirala „malo klizav“, ali da će do početka mečeva „uspeti da se navikne na podlogu“.

-Želimo da se koncentrišemo na našu igru i odigramo najbolje što umemo – dodala je Jankovićeva.

Ana Ivanović se poslednja priključila reprezentaciji, ali kaže da se oseća „veoma dobro“.

Povezana vest:  WTA KOPER, Aleksandra Krunić izgubila

-Mislim da imamo velike šanse. U punoj snazi smo i očekujem uspešan vikend, ali sigurno će biti teško pošto protivnice imaju prednost domaćeg terena – ocenila je Ivanovićeva.

Nekada najbolja igračica na svetu posebno je izdvojila Danijelu Hantuhovu i Dominiku Cibulkovu iz slovačkog tima.

-Jelena i ja poznajemo Danijelu i Dominiku dosta dobro. Igrale smo puno puta sa njima u singlu, ali Fed kup mečevi su drugačiji. Ima dosta faktora koji utiču na konačan ishod. Potrebno je da izvučemo iskustvo iz singla i upotrebimo to za ovaj duel – rekla je Ana Ivanović.

Povezana vest:  Ministarka sa čelnicima Teniskog saveza o organizaciji polufinala Dejvis kupa