djokovic_evandro_dres

Đokoviću dres od Evandra

 

Zvezdini internacionalci Evandro Goebel i Kristijan Borha su izgleda veliki ljubitelji tenisa, s obzirom da od početka Srbija Open-a ne propuštaju večernje mečeve na Dorćolu. Kada nisu gosti, u Zvezdinoj loži teniskog centra onda sami kupuju karte kako bi, kako sami kažu, gledali pre svega Novaka Đokovića.

– Novak je moj omiljeni teniser. Pratio sam njegov tenis i njegovu karijeru i pre nego što sam znao da ću doću u Srbiju, i zaista mislim da je najbolji teniser na svetu – kaže Evandro.

Povezana vest:  Soderling osigurao Masters

Na predlog predstavnnika medija koji su Evandra redovno viđali na mečevima, talentovani Brazilac je na meč Đoković – Kavčić poneo i svoj originalni dres koji nosi na utakmici, kako bi ga poklonio Novaku.

– Rekli su mi da bih mogao da upoznam Đokovića i da mu pokonim dres, i naravno da sam se oduševio i pristao na to. Sačekao sam ga posle meča, i evo sada ima moj dres kada igra mali fudbal. Posebno mi je drago jer su mi rekli da Đoković navija za Zvezdu. Nadam se da ćemo imati prilike da ga obradujemo nekim trofejima kao što i on raduje nas kad pobeđuje – rekao je Evandro.

Povezana vest:  Tipsarević predao Džumhuru u Sankt Peterburgu