Florent_ Malouda_Chelsea

Maluda zatražio produženje ugovora s Čelsijem

Levo krilo francuske reprezentacije Floran Maluda (30) zatražio je produženje ugovora s aktuelnim klubom Čelsijem.

Aktuelni ugovor s „bluesima“ Maludi ističe tek 2013. godine, a Maluda je željan da potpiše još jednogodišnje produženje saradnje i na taj način okonča medijske glasine o mogućem transferu.

-Samo želim da osetim da sam važan ovom klubu. Ponekad se tako ne osećam kada pročitam u medijima da u klubu razmišljaju kako me žele prodati, a znam da mi ide dobro – rekao je Maluda za Daily Telegraph.

Povezana vest:  KPMG: Nejmar najvredniji fudbaler sveta, Mbape drugi

-Želim biti Čelsijev Rajan Gigs. Želim produžiti svoj ugovor za dodatnu godinu, do 2014. godine. U klubu su mi rekli da zbog godina moram sačekati za produženje. Zato mi padaju razna pitanja na pamet. Žele li zaista u klubu da ostanem? Čekam signal. Znam na me menadžer ceni, ali trebam signal i od kluba – dodao je igrač koji je na Stamford Bridge stigao 2007. iz Liona.

Povezana vest:  Švajcarska menja antikorupcioni zakon zbog FIFA

Na kraju je Maluda izrazio podršku menadžeru Karlu Anćelotiju.

-On je jedan od najboljih menadžera. Dobar je taktičar, doneo je stabilnost u klub i u prvoj sezoni osvojio dvostruku krunu. Samo zato jer smo sada ispali iz tri takmičenja i jer smo šest bodova iza Junajteda, ljudi govore da treba nešto menjati. Ali velikim klubovima treba stabilnost. Veliki je pritisak na Anćelotiju, ali on se drži zaista smireno. Zna da ga cela ekipa podržava. Ja želim da on ostane. Pod njim jednog dana možemo osvojiti Ligu šampiona.

Povezana vest:  Vojvodina otvara kapije Karađorđa za utakmicu sa Borcem