danko_lazovic_cz_cz_javor

Lazović oseća nešto veći pritisak, Mikiću to pozitivno

 

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je večeras da je pritisak u ekipi pred meč u kvalifikacijama za Ligu Evropa s francuskim Bordoom „nešto veći“ nego inače, dok je kapiten Nikola Mikić ocenio da je to pozitivno.

-U Zvezdi uvek postoji pritisak i uvek se veruje u pobedu, ali sada jeto malo drugačije, pošto smo ‘kiksnuli’ u prošloj utakmici (protiv Rada 2:2 na domaćem terenu), i ne igramo baš najbolje. Verujem, ipak, da možemo da dođemo do dobrog rezultata i da ćemo brzo izaći iz krize – rekao je Lazović posle treninga.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 29. kola i tabela

Mikić u nedelju nije bio u ekipi protiv Rada, ali je kazao da je spreman za igru.

-Osećamo pozitivan pritisak jer verujemo u sebe i želimo da napravimo što bolji rezultat pred revanš. Šef je odlučio da ne igram u nedelju, ali sam ja spreman – rekao je Mikić.

Zvezdini prvotimci su danas imali prvi trening s novim trenerom Aleksandrom Jankovićem. Dosadašnji trener Robert Prosinečki podneo je ostavku juče.  Nikola Maksimović je ranije izašao sa treninga, žaleći se na povredu. Luka Milivojević je bio na terapiji i nije ni trenirao, ali je novinarima rekao da će biti spreman za četvrtak.

Povezana vest:  Evra: Ja i dalje verujem u odbranu titule