prodigy_exit

Frontmen The Prodigy Keith Flint gost na novom singlu War koji je producirao Caspa
 
Program predstojećeg WDF-a kreiran je u saradnji sa bendom The Prodigy i čine ga izvođači koji su trenutno inspiracija bendu. U prilog tome ide i novi Caspin singl War. Produciranom u dub step maniru pesmom dominira vokal Keith Flinta toliko karakterističan za muziku The Prodigy. Singl je premijerno emitovan na BBC Radio 1 u emisiji Hottes Record koju uređuje Zane Lowe.
Podsećamo da će se program Wariror’s Dance Festivala odvijati na tri bine: Warriors Stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Pored The Prodigy, Skrillex-a, Caspe  na festivalu će nastupiti i Chase and Status, Zane Lowe, Feed Me kao i domaća podrška: crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini, electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype.
Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs

 

Povezana vest:  Nevena Adžemović pesmom dovela atmosferu do usijanja