Adidas turnir 310511 2655

Počeo adidas KIDS open, mladi teniseri se bore za odlazak na Tenisku akademiju Nikole Pilića

Na teniskim terenima SC Olimp u Beogradu počeo je treći po redu adidas KIDS OPEN, dečji turnir koji se ustalio kao nezaobilani događaj u kalendaru mnogobrojnih ljubitelja ovog belog sporta u našoj zemlji. Na turniru učestvuje 200 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u kategorijama do 12, 14 i 16 godina. Pobednike turnira očekuje vredna nagrada – adidas će im obezbediti petodnevni boravak na Teniskoj akademiji Nikole Pilića u Minhenu, gde su tenisko znanje brusili neki od najboljih tenisera današnjice.

Povezana vest:  JU ES OPEN, Rezultati prvog dana, 30. avgust

adidas KIDS OPEN traje do 3. juna!  Pozivamo sve ljubitelje tenisa da posete sportski centar Olimp, da podrže mlade nade srpskog tenisa i navijaju za svoje favorite. Ulaz za sve je besplatan!

Ovogodišnji promoter adidas KIDS OPEN-a je naš poznati teniser Viktor Troicki, koji se trenutno uspešno takmiči na Rolan Garosu. – Kao sponzor ovako velikog takmičenja za mlade, adidas daje značajnu podršku tenisu u Srbiji, kao i promociji sporta uopšte, a mladim ljudima priliku da se bore za ostvarenje svojih snova, ali i značajnu nagradu – izjavio je Viktor Troicki.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković i dalje ubedljivo prvi