endi_marej_polufinale_vimbldon

Da li će se Endi Marej obrijati do kraja Vimbldona?

 

Raščupani izgled Endija Mareja na Vimbldonu postao je, pored njegovog sjajnog forhenda, jedna od glavnih tema u britanskim kladionicama, uz dilemu da li će se obrijati do kraja turnira?

Kako prenosi agencija Rojters, 24-godišnji teniser čvrsto je rešen je da sa bradom ili bez nje postane prvi Britanac koji je osvojio Vimbldon u poslednjih 75 godina.

Kvota za one koji veruju da će Marej sutra u četvrt finalu igrati obrijan sa Špancem Felisijanom Lopezom je 4:1, a da će trijumfovati u nedelju u finalu 14:1.

Povezana vest:  WTA DUBAI, Janković u četvrtfinalu Dubaija

Ostaje da se vidi da li će se četvrti teniser na svetu prepustiti brici ili će nastaviti turnir u stilu nekadašnjeg švedskog asa Bjorna Borga, koji je sve sa bradom pet puta za redom pokorio Vimbldon.

-Bjorn Borg bi Mareju mogao da objasni kako se Vimbldon osvaja sa bradom – komentarisao je u šali jedan britanski bukmejker.

Povezana vest:  ROLAN GAROS 2013, Tipsarević posle velike borbe u trećem kolu Rolan Garosa

-Izgleda da mu je to dosad donosilo sreću, pa smo odlučili da njegovim fanovima omogućimo da se klade i na jedan zabavniji način – dodao je on.

Nakon što je juče porazio Francuza Rišara Gaskea pred princom Vilijamom i Kejt Midlton koji su iz lože pratili meč, Marej je izjavio da njegov „kosmati“ izgled verovatno nije ostavio najbolji utisak na kraljevski par.

Povezana vest:  Đoković najbolji u Evropi, iza Hamilton, Gasol, Ronaldo...

-Da sam znao da će doći, obrijao bih se. Ionako sam bio sav znojav i raščupan – kazao je novinarima nakon što se sreo sa Vilijamom i Kejt.

Britanske kladionice nude kvotu 10:1 da će Lopez poljubiti Marejevu majku Džudi nakon sutrašnjeg meča.

Mediji, naime, navode da se Endijevoj mami jako dopada lepuškasti Lopez kojeg je na Tviteru nazvala „Delisijano“ (slatkiš).