nikola_pilic_i_klinci

Pobednici adidas KIDS OPEN-a u Teniskoj akademiji Nikole Pilića

Najbolji uče od najboljeg

 

Nikola Pilić, trener Novaka Đokovića iz juniorskih dana, čovek koji je umnogome zaslužan za veliki uspeh trenutno prvog tenisera sveta, ugostio je u svojoj Teniskoj akademiji u Minhenu šest pobednika dečjeg turnira u tenisu adidas KIDS OPEN-a, koji se u junu održao na teniskim terenima SC Olimp u Beogradu.

Povezana vest:  Verdasko u polufinalu turnira u Hjustonu

U želji da se otkriju novi mladi teniski talenti, koji jednog dana mogu da zauzmu vodeća mesta na ATP listi, adidas svake godine omogućava da mladi teniseri iz naše zemlje i regiona, pobednici turnira adidas KIDS OPEN usavrše svoje znanje na najprestižnijim Teniskim akademijama.

Isidora Petković, Boris Kuzmanović, Jelena Janošević, Dušan Vukičević, Nevena Soković i Kosta Petrov iskoristiće boravak na Teniskoj akademiji Nikole Pilića u Minhenu da steknu nova iskustva i da se razviju u najbolje svetske tenisere kao i što je njihov idol Novak Đoković.

Povezana vest:  WTA SINSINATI, Pobeda Jelena Janković poraz Jovanovske

Ovogodišnji adidas KIDS open opravdao je epitet nezaobilanog događaja u kalendaru ljubitelja belog sporta u našoj zemlji. Podršku ovogodišnjem adidas KIDS OPEN-u pružio je i naš poznati teniser Viktor Troicki, koji je bio zvanični promoter ovog turnira.