novak_djokovic_portret_naocare

Ðoković i američki voditelj Džej Leno u srpskom kolu

 

Najboljii srpski i svetski teniser Novak Ðoković gostovao je noćas u popularnoj emisiji američkog voditelja Džeja Lenoa i na kraju sa njim zaigrao – pravo srpsko kolo. Koliko je Ðokovićeva popularnost u Americi velika, pokazao je srdačni aplauz kojim su gledaoci u studiju nagrađivali svaku njegovu duhovitu rečenicu i gest.

Najpopulatrniji Srbin današnjice ispričao je voditelju da je tajna njegovog uspeha između ostalog, i u odricanju od njemu omiljene hrane – hleba, zbog glutena koji sadrži.

Povezana vest:  JU ES OPEN, Pobednicima 1.700.000 dolara

-Možete da zamislite kako je meni kada u Beogradu, gde na svakom ćošku imate pekare, ujutro, u povratku iz provoda, gledam drugove koji “navale“ na vrući hleb i burek – ispričao je Ðoković američkim gledaocima.

Pobednik Vimbldona je na pitanje voditelja „kakvog je ukusa bila trava koju je probao po završetku finbalnog meča“, odgovorio – „Da znate – uopšte nije loša“. Bogatstvo ličnosti 24. godišnjeg Beograđanijna prosto je izbijalo iz svake njegove rečenice u razgovoru sa popularnim voditeljem.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković i dalje drugi, Nadal treći

Svaku temu koju je Džej Leno načeo, naš teniser je „apsolvirao“ uz neodoljivi šarm. Čuven po svojim imitacijama i poznavanju latinoameričkog plesa, Ðoković je na kraju iznenadio voditelja pozivajući na scenu igrače u srpskoj narodnoj nošnji, kojima se pridružio i zaigrao.

Zatim je onako prirodno, kako samo on to može, rukom pozvao Džeja Lenoa da se i on uhvati u kolo, što je polularni američki voditelj sa zadovoljstvom prihvatio. U kolo je ušla i druga gosća u emisiji, čuvena glumica Kejt Holms, supruga Toma Kruza.

Povezana vest:  Troicki u četvrtfinalu turnira u Sofiji