robert_prosinecki_ven_cz

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Puna „Marakana“ čeka Ventspils, vraća se Vilotić

 

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra uveče letonski Ventspils pred punim tribinama „Marakane“ i sa Milanom Vilotićem u timu. Prodaja ulaznica za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ide odlično i procena je da će se na našem najvećem stadionu naći blizu 40.000 ljudi, koji će će prvi put ove sezone pozdraviti svoje ljubimce, a među njima i „grešnika“ Milana Vilotića.

Naime, trener crveno-belih Robert Prosinečki odlučio je da Vilotića vrati u tim, iako je pre samo tri nedelje posle njihovog sukoba u Austriji rekao da „dok je on u Zvezdi Vilotića neće biti u ekipi“.

Povezana vest:  Baloteli menja Suareza u Liverpulu

-Ispada da sam pogaZio svoju reč, ali u interesu kluba je da Vilotić bude u sastavu. Razgovarao sam s njim, kasnije su to uradili i čelni ljudi kluba i zaključili smo da je u interesu Crvene zvezde da se on vrati u konkurenciju. Verujte mi, da se samo pita Robert Prosinečki on ne bi igrao, ne zbog kvaliteta, nego zbog odnosa – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  UEFA kao NBA: Mesi i Ronaldo zajedno u timu?

Povratak Vilotića u tim znači da će Duško Tošić na svoju poziciju levog beka, a u odnosu na tim iz prvog meča u Letoniji u startnih 11 neće biti Reljića. Takođe, neće igrati ni Evandro, a njegovo mesto zauzeće Kadu.

-Verujem da smo puno bolja ekipa od Ventspilsa i da ćemo to sutra pokazati na terenu. Kroz pripremne utakmice smo igrali dobro, a prvu važnu u Letoniji nešto lošije, ali je dobro jer smo i pored toga pobedili. Nisam zadovoljan pas igrom, ali popravićemo taj segment. Favoriti smo i nećemo ih potceniti – poručio je Prosinečki.

Povezana vest:  Grant preuzima Olimpijakos?

Kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević istakao je da očekuje mnogo bolju igru svog tima i siguran prolazak u narednu rundu.

-Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo izdanje iz jednog dela meča u Letoniji kada je sve išlo kako treba. Spremni smo, bolje smo upoznali protivnika, njegove vrline i mane, važno je da nametnemo svoj stil i onda neće biti problem – rekao je Kovačević.

Utakmica Crvena zvezda – Ventspils igra se sutra uveče od 20.30 časova.