novak_djokovic_atp_rim

Ðoković zvezda šou programa u Americi

 

Najpopularniji američki TV voditelji utrkuju se ovih dana u tome ko će bolje da ugosti najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Ðokovića. Samo dan posle gostovanja kod Džeja Lenoa, završenog srpskim kolom, naš as je bio zvezda šou programa kod Konana O Brajana.

O Brajan je prvo konstatovao da je Ðoković u Srbiji „pravi Bog, jer ga ima svuda – na reklamama, razglednicama, bilbordima“.

-Pravo da vam kažem, ljudi mi se žale da i kad otvore frižider iz njega izletim ja – odgovorio je Ðoković, izazvavši burni smeh u studiju.

Povezana vest:  Dimitrov bolji od Mareja

-Ima me i na šećeru, kafi, … – nastavio je Ðoković duhoviti niz.

O Brajan je pitao Ðokovića da li je reklama koju je snimio na krilu aviona komercijalni trik, ili je Nole zaista leteo.

-Kada sam dobio punudu da snimim reklamu, mislio sam, naravno, da će sve biti snimano u studiju. Međutim, avion na kojem smo snimali reklamu bio je stare ruske proizvodnje iz pedesetih godina. Nisam se dvoumio da nastavim sa snimanjem reklame, pričvrstili su me za klrilo i posle nekoliko minutra – avion je krenuo i, zamislite – uzleteo. Nije mi bilo lako – ispričao je Ðoković, ostavivši gledaoce u nedoumici, da li je to što je ispričao bila šala, ili istina.

Povezana vest:  AO 2013, Đoković: Iskoristio sam psihološku prednost

-Pa sad, neka kažu da je karijera tenisera laka – dodao je Ðoković.

Srpski teniser je ponudio voditelju O Brajanu da dođe ui Srbiju i da se sam uveri u gostoprimstvo našeg naroda.  Izvadio je u jednom trenutku iz svoje torbe i minijaturni reket poklonivši ga O Brajenu.

Popularni američki voditelj je potom još jednom ukazao na ogromnu popularnost Ðokovića u Srbiji, budući da je sa njegovim likom odštampana serija poštanskih maraka, što je izazvalo gromoglasni aplauz u studiju.

Povezana vest:  Janković bez titule u Istanbulu u dublu