zoran_terzic_kzn_m

Terzić: Daćemo maksimum protiv SAD

 

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas da će naš tim maksimalno angažovano ući u prvi meč Gran prija protiv SAD koji je na programu u petak.u deset sati ujutro po nasem vremenu.

-Gran pri je jedno od najjačih takmičenja u ženskoj odbojci, praktično na nivou prvenstva sveta. i teško je plasirati se u završnicu. Učešće na Gran priju nam je potrebno iz više razloga.i sigurno je da ćemo se truditi da damo maksimum protiv SAD koja je jedan od favortita za osvajanje ovog turnira – rekao je Terzić.

Povezana vest:  SP ITALIJA 2010, Srbija u drugoj fazi uprkos porazu od Poljske

On je podsetio da je selekcija SAD, četvrtoplasirana na poslednjem prvenstvu sveta, sastavljena od „fantasticnih igračica“ i da će biti teško protiv njih izvojevati pobedu.

-Daćemo svoj maksimum, a koliko će to biti dovoljno, videćemo – rekao je Terzić.

Prvi libero reprezentacije Suzana Chebić je naglasila da u našem timu neće biti pritiska u utakmici sa selekcijom SAD, „jer se zna šta je Amerika u ženskoj odbojci“.

Povezana vest:  Kolaković: Potajno se nadamo plasmanu u finale

-Nama ostaje da damo na terenu sve od sebe. Bilo bi nerealno obećavati pobedu, ali možemo da obećamo dobru igru – poručila je Ćebić.