JJ_FORHENDJankovićeva sutra protiv Zvonarjeve

 

Srpska teniserka Jelena Janković sutra u trećem kolu turnira u Dubaiju igra protiv Ruskinje Vere Zvonarjeve. JJ je ranije danas pobedila Francuskinju Aravane Rezai sa 2:1 u setovima (4:6, 6:4, 7:5), dok je Zvonarjeva bila ubedljiva protiv Belgijanke Kirsten Flipkens sa 6:0, 6:0.

Meč između osme teniserke sveta i Zvonarjeve, 14. na WTA listi, neće početi sutra pre 17 časova po srednjevropskom vremenu.

Povezana vest:  JU ES OPEN 2011, Zimonjić i Ljodra u trećem kolu

Jankovićeva i Zvonarjeva su do sada igrale 10 puta, a srpska teniserka pobedila je na šest mečeva.

Venus Vilijams pobedila je Sabine Lisicki sa 6:2, 6:3, dok je peti nosilac Jelena Dementijeva predala meč Danijeli Hantuhovoj pri rezultatu 6:4, 1:1 za Slovakinju. Plasman u treće kolo obezbedila je i Karolina Voznijacki pobedom nad Dominikom Cibulkovom od 6:2, 7:6, kao i Šahar Per, posle trijumfa nad Viržini Razano od 6:2, 6:2.

Povezana vest:  Đoković: Da ljudi ostanu složni

Svetlana Kuznjecova je do trećeg kola došla bez borbe, pošto joj je Anabel Medina Gariges predala meč, a na isti način do trijumfa je došla i Viktorija Azarenka, jer se Katerina Bondarenko povukla sa terena pri rezultatu 1:4.

Flavija Peneta bila je bolja od Andree Petković sa 6:3, 6:3, Marion Bartoli pobedila je Aleksandru Dulgeru sa 6:2, 6:1, dok je Olga Govorcova bila bolja od Frančeske Skijavone sa 6:4, 6:4.

Povezana vest:  Ubedljiv poraz Jorovićeve u prvom kolu US openu

U trećem kolu je i Ana-Lena Grenefeld, pobedom nad Ališom Molik od 6:4, 6:4, Anastasija Pavljučenkova pobedila je Tatjanu Garbin sa 4:6, 6:1, 6:2, dok je Li Na bila bolja od Marije Hose Martines Sančes posle tri seta 7:6, 2:6, 6:4.