DOUBLES_05

DAVIS CUP 2011

Tadićevo obezbeđenje zaustavilo Troickog

 

Srpski teniser Viktor Troicki doživeo je u subotu neprijatnost u tunelu Beogradske Arene, posle meča sa Argentinom, kada ga je zaustavilo obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića, prenose srpski pisani mediji u izdanju od nedelje. Kako se navodi Troicki i Nenad Zimonjić užurbano su se uputili ka tunelu u kojem je Tadić čekao da da izjavu za televiziju.

Povezana vest:  ATP BEČ, Tipsarević prošao u polufinale, Bedene mu predao meč

Jedan pripadnik obezbedenja predsednika reagovao je, međutim impulsivno, i pošto nije prepoznao Troickog, uhvatio ga je za ruku kako bi ga zaustavio. Predsednik Srbije odmah je reagovao i „oslobodio je srpskog tenisera, izljubivši ga pritom u znak izvinjenja“.

Tu informaciju potvrdio je i stručni štab Dejvis kup reprezentacije Srbije, ocenivši da je situacija razumljiva, jer je u Areni bila velika gužva, pa je obezbedenje reagovalo kako zahtevaju takve situacije.

Povezana vest:  Li u finalu završnog turnira u Istanbulu

-Troicki i Zimonjić su bili raspoloženi i posle ove neprijatnosti, a Demokratska stranka je na svom Tviter profilu posle tvrdnji na toj društvenoj mreži da je Viktor ‘oboren na zemlju’ navela da to nije istina, te da je tako cela informacija „na sreću, delimično tačna – piše list.

-Troicki je naleteo na telohranitelja preskačući ogradu ka tunelu. Nije uopšte pao, već je zgazio telohranitelja – navodi se na Tviter profilu DS-a.

Povezana vest:  ROLAN GAROS 2010, Kuznjecova u drugom kolu Rolan Garosa