janko_tipsarevic_LA_1

ATP ČENAJ

Tipsarević: Meč je odlučio servis

 

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je danas posle poraza od Kanađanina Miloša Raonića u finalu turnira u Čenaju da je servis odlučio meč.

-Raonić je odigrao neverovatno i pitanje je vremena kada će biti među prvih 10 tenisera sveta. Meč je odlučio servis i 20 sekundi pre kraja meča nije se znalo ko bi mogao da dobije duel – rekao je Tipsarević posle meča.

Povezana vest:  Princ Vilijam uručuje nagradu Novaku Đokoviću

Raonić je pobedio Tipsarevića sa 2:1 u setovima (6:7, 7:6, 7:6). Srpski teniser će posle finala koje je trajalo tri sata i 14 minuta, kasnije danas igrati finale dubla sa Leanderom Paesom protiv Jonatana Erliha i Andi Rama.

-Osećam se pomalo umorno, ali mislim da ću biti spreman za dubl. Ne verujem da će meč trajati tri sata kao finale singla, ali ću sigurno biti spreman za taj meč. Nisam očekivao ovako dugačak duel, ali sam bio spreman za ovaj meč koji je odlučen u poslednjim trenucima – kazao je Tipsarević.

Povezana vest:  Italijan pisao Ðokoviću: Zašto samo prvih 700?

Tipsarević je istakao da će i sledeće godine najverovatnije učestvovati na turniru u Čenaju.

-Mislim da ću se vratiti na ovaj turnir i sledeće godine. Na početku godine teniseri imaju opciju na kojim turnirima će igrati, a ja sam uvek birao Čenaj i ne vidim zašto bi drugačije bilo sledeće godine – kazao je Tipsareivć.

Povezana vest:  Jelena Janković bez plasmana u drugo kolo Pekinga