DEJAN_VRANES

Vraneš optimista uoči odlučujućih duela

 

Selektor teniske FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je večeras, nakon pobede Jelene Janković i poraza Bojane Jovanovski, da je optimista uoči odlučujućih duela sa Belgijom u nedelju u prvom kolu Svetske grupe.

-Verovao sam da Bojana može da napravi iznenedajenje, nažalost, to se nije desilo. Ipak, zadovoljan sam njenom igrom. Optimistički ulazimo u sutrašnje mečeve. Jelena je danas dobro igrala u prvom meču, iako je bilo veoma hladno u hali. Odigrala je pametno na kraju, uprkos povredi. Nadamo se da ćemo sutra doći do pobede – rekao je Vraneš na konfereniji za novinare u belgijskom gradu Šarlroa.

Povezana vest:  HUMANITARNA EGZIBICIJA U HALI PIONIR 30. novembra 2010, Jelena Janković samo učesnik

Jelena Janković danas je u prvom meču savladala Kirsten Flipkens, a Bojana Jovanovski izgubila je od Janine Vikmajer.

-Dala sam sve od sebe, ali nisam uspela. Bilo je šansi, ali ona je jako dobro odigrala. Čak sam propustila vođstvo od 4:1 u drugom setu. Pokušaću sutra da budem bolja i nadam se trijumfu – istakla je Jovanovski.

Povezana vest:  Nadal u trećem kolu Rolan Garosa

Sutra se od 13 sati sastaju Janković i Vikmajer, a potom sledi duel Flipkens – Jovanovski i meč parova Janković/Krunić – Hendler/Utvančuk. Reprezentacija koja prva ostvari tri pobede proći će u sledeću fazu takmičenja.