djokovic_zalosan

Novak Ðoković bez konferencije za medije u Monte Karlu

 

Novak Ðoković se nije pojavio na uobičajenoj konferenciji za medije u Monte Karlu posle pobede nad Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim, kojom je izborio plasman u četvrtfinale turnira masters serije. Preko zvaničnika Udruženja teniskih profesionalaca (ATP) najbolji teniser sveta zamolio je novinare za razumevanje pošto je uznemiren i potresen zbog smrti dede, za kojeg je bio izuzetno vezan.

Povezana vest:  DAVIS CUP 2011, Monako predao Tipsareviću, Srbija - Argentina 2:3

-Ðoković je zamolio za razumevanje. Kao što znate, izgubio je dedu neposredno pred današnji meč i bilo mu je veoma teško da igra. Oseća se potpuno iscrpljeno fizički, mentalno i emotivno – saopštio je ATP.

Nakon današnjeg duela sa Dolgopolovim, Ðoković nije skrivao suze na terenu i sa uzdignutim suzama pobedu je posvetio preminulom dedi Vladimiru, uz kojeg je bio sa ostalim članovima porodice za vreme NATO bombardovanja Beograda 1999. godine. Ðoković se u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu, gde prvi put ove sezone igra na šljaci, sastaje sa Holanđaninom Robinom Haseom, koji je pobedio Brazilca Tomaza Belučija sa 6:2, 6:3.

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2012, Sepi - Nalbandijan i Anduhar - Per u polufinalu Srbija Opena