Taylor-Swift-2012-1

Tejlor Svift: Svaka ljubav je posebna na svoj način

 

Tejlor Svift, omiljena američka kantri pop pevačica, iako je doživela nekoliko nesretnih ljubavi, kaže da je svaka ljubav posebna. Lepa plavuša je povezivana s Tejlorom Lautnerom, Džejkom Gilenhalom, Džoom Džonasom i Džonom Majerom. Iako je trenutno solo a bila je ostavljena (navodno je Džo Džonas prekinuo s njom putem SMS-a), Tejlor optimistički gleda na ljubav.

Povezana vest:  Supernatural festival ove godine u Botaničkoj bašti

-Bila sam u srednjoj školi s jednim dečkom za kojeg sam mislila da je to onaj pravi. Svaka ljubav koju doživite je drukčija. Život je prepun ljubavi, a sve nas to obogaćuje – smatra Tejlor (22).

Nagrađivanoj pevačici puno znači druženje s prijateljima, a jedna od njenih najbliskijih prijateljica je i glumica Ema Stoun (‘Tajni život kućnih pomoćnica’).

Povezana vest:  Lady Gaga otkazala kocerte zbog zdravstvenih problema

-Ema i ja se družimo od kad imamo 17 godina. Jako smo bliske. Ona obožava da kuva, a ja da pečem kolače. Nastojimo da provedemo što više slobodnog vremena zajedno. Uvek pričamo o svemu. Lepo je imati bliske prijatelje koji su vam velika podrška i razumeju vas – rekla je Tejlor.

Tejlor Svift je dobra prijateljica i s Hajli Vilijams iz megapopularnog benda Paramore kao i sa mladom Selenom Gomez (19).

Povezana vest:  Severina: Trudna sam i uživam u trudnoći!