novak_djokovic_kina

Ðoković i Nadal uskoro i na Marakani

 

Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da bi rado došao u Beograd i na Markani odigrao egzibicioni meče sa Novakom Ðokovićem. Nadal i Ðoković će 14. jula na stadionu Santijago Bernabeu u Madirdu odigrati humanitarni meč, a fonadicije špasnkog tenisera i Reala planiraju da novac od prodatih ulaznica daju u dobrotvorne svrhe.

Povezana vest:  Bek trijumfovao na Gemax Openu 2010

-Nemam problem sa Novakom, hvala mu što je pristao na egzibiciju i što je pomogao ovaj događaj u Madridu. Naravno da bih išao gde god treba za njegovu fondaciju, sve što on želi – rekao je Nadal.

Novak i Rafael pokušaće da obore rekord posećenosti jednog teniskog meča, budući da stadion Reala može da okupi oko 80.000 posetilaca.

Povezana vest:  Uspela akcija TS Beograda i TS Srbije

Prethodno su Belgijanka Kim Klajsters i Amerikanka Serena Vilijams u Briselu 2010. godine odigrale meče pred 35.681 fanova.

-Imamo zamisao, radimo na tome, trenutno je zbog gustog rasporeda u teniskoj sezoni teško pronaći slobodne termine za organizaciju takvog događaja. Uveravam sve ljude u Srbiji koji to željno iščekuju, da će se to desiti u bliskoj budućnosti – rekao je Ðoković koji danas od 16 časova upravo protiv Nadala brani titulu na Mastersu u Rimu.

Povezana vest:  Goran Đoković u Monte Karlu