serena_vilijams_slavlje_vimbldon

VIMBLDON 2012

Vilijams: Krov je sjajan, kao da sam bila u video igrici

 

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je danas da je oduševljena jer je prvi put u karijeri igrala sa zatvorenim krovom na Vimldonu i da ju je to iskustvo podsetilo na video igricu. Vilijams je juče eliminsala branioca titule Petru Kvitovu iz Češke sa 6:3, 7:5 i polufinalu će igrati protiv Viktorije Azarenke iz Belorusije.

Povezana vest:  Kurijer selektor Dejvis kup tima SAD

-Nikada ranije nisam igrala sa zatvorenim krovom. Svidelo mi se, bilo je neverovatno. Posebno zvuk, koji nastaje prilikom uraranja loptice, imala sam osećaj da čujem kada muva sleti na teren. Sve mi je delovalo kao da sam u nekoj video igrici – rekla je Vilijams.

Amerikanka se mučila u prethodnim kolima, posedbo protiv Ži Ženg (Kina) i Jaroslave Švedove (Kazahstan), ali kako se turnir bliži kraju počinje da liči na staru Vilijams.

Povezana vest:  Ivanović u polufinalu protiv Safarove

-Ne možete da odbranite titulu, a da prethodno ne unapredite svoju igru. Imala sam dobar razgovor uoči meča sa sestrom Venus i ocem Ričardom, koji me je motivisao. Lepo je kada ste u polufinalu, ali na kraju ako niste prvi, to vam je kao da ste poslednji – poručila je Vilijams.