novak_djokovic_prvi_dan_2ATP INDIAN VELS, SERIA 1.000

Danas igraju Đoković, Troicki i Vemić

 

Na turniru Serije 1.000 u Indijan Velsu danas će na teren izaći trojica srpskih tenisera Novak Đoković, Viktor Troicki i Dušan Vemić. Đoković I Troicki će igrati u singlu dok će Vemić nastaviti pobednički niz u dublu u paru sa Hrvatom Ivom Karlovićem.

Svetski reket broj dva Đoković u osmini finala igraće protiv Ivana Ljubičića iz Hrvatske. Prema planu organizatora duel između Đokovića i Ljubičića je drugi po rasporedu na terenu broj dva što znači da se početak očekuje između 22:30 i 23 sata.

Povezana vest:  WTA SEUL, Zakopalova i Klejbanova u finalu

Po završetku tog meča, Viktor Troicki (29. nosilac) izlazi na teren i igraće protiv Čeha Tomaša Berdiha koji je postavljen za 19. nosioca. Ako Troicki prođe ovu prepreku igraće u četvrtfinalu protiv boljeg iz meča Džon Isner (SAD, 15.) i Rafael Nadal (Španija, 3.). što se Đokovića tiče, ako pobedi Hrvata u narednom kolu će se sastati sa boljim iz meča Giljermo Garsijom Lopezom (Španija) i Huan Monako (Argentina).

Povezana vest:  Vozniacki ipak neće propustiti Australian Open

Dušan Vemić će sa Ivom Karlovićem (Hrvatska) u četvrtfinalu pokušati da izbaci iz igre američku kombinaciju Sem Kveri i Džon Isner.

Do sada Vemić i Karlović osvojili su 24,730 dolara i 180 bodova a ako pobede Amerikance inkasiraće 48.530 dolara. Finalisti će biti bogatiji za 96.820 dolara dok će najboljem dubl paru biti predate ček na 198,400 dolara.

Povezana vest:  Marej lako do finala Pekinga

U singlu,